Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



5.10.2012

Perjantain viettoa

Koko päivän satoi kaatamalla ja oli ihanaa kuunnella sateen ropinaa siihen asti kunnes oli itsekkin pakko raahautua ulos. Meikkaaminen ei hirveesti innostanu, sillä siellähä ne meikit olis ennemmin tai myöhemmin valunut pitkin poskia.. Onneksi on oma auto jolla pääsee liikkumaan, olisin jo ihan avuton ilman. Tänään täytyi käydä tarkastamassa onks sähköt tullu yhtee kämppää ja eipä tietenkää ollu, joten maanantaina saa sitäki selvitellä :D Illemmalla tosiaan ehdin lenkille (tosin lyhyelle) ja samalla kävin kaupassa ostamassa tuorejuustoa porkkanakakkuun ja muuten siihen olikin kaikki tarvittava. Kissa tuli onneksi vielä illasta viihdyttämään minua, ja juuri parhaaseen aikaan eli kun kakku oli leivottu. Aika kiireinen päivä, mutta hyvässä mielessä eli siis sopivan kiireinen. Nyt ei muuta ku kattelemaan leffaa ja huomenna tappelemaan tarjouksista Imatran Citymarkettiin (hullunhalvat saapas-alet käynnissä)... Hyvät yöt kaikille! Tässä vielä kuvia päivästä!


Tilaamani Guess rannekoru ja Guess kaulakoru  saapuivat tänään postiin ilahduttamaan minua. Lisäksi yksi tilaamani paita oli myös postilaatikossa :)Eli tänäänkin sain juhlatunnelman noilla paketeilla :D

Viimekerralla ostamani Baby Phat paita.<3 Todella mukava päällä!

Kuva viimepäivityksessä mainitsemastani kaitaliinasta meidän pöydällä.

Kuvaa ennen lenkille lähtöä


Eilenhän oli Eläintenpäivä, joten kai muistit hemmotella eläimiäsi kunnolla??
Itselläni ei ole vielä lemmikkiä ja rahaa täytyy keräillä ennen tulevaa Shiba inua.:( Onneks naapureillamme on ainakin 3 kissaa jotka maukuvat ja ryntäävät meille AINA tilaisuuden tullen, suosiolla tai väkisin :D Kerran tuo kuvassa oleva harmaa kissa oli jossain välissä luikahtanut meille ja kun tulimme kaupungilta, niin silloinhan sen huomasimme, meinasin kuolla sykäriin kun katoin kuka siellä pimeessä on oikein vastassa :D voi raukka, hemmottelin sitä kyllä kunnolla kun tajusin että oli koko pvn ollu meillä loukussa ja me sokeat ei oltu nähty häntä. Itsehän rakastan kissoja, joten eipä tuo haittaakkaan, kun ulkokissoja he ovat.  Mutta siis eilen oli eläintenpäivä niin ajattelinmpa vuorostaan lisäillä tästä toisesta kisumisusta sen kunniaksi kuvia, kun en eilen ehtinyt koneelle...:)


"Minnehän sitä nyt menis?"

Kissa ja tähtipöly<3

Koneen vieressä on kiva lämmitellä


Eilen leivoin pitkästä aikaa jotain itse, sillä olemme koittaneet herkutella viimeaikoina niin vähän kun mahdollista, nojaa mut onnistumisesta ei sit puhuta :D Leivoin siis porkkanakakun, joka onkin yksi suosikeistani ellei jopa suosikki. Kakun mausteinen maku sopii loistavasti syksyyn/talveen sillä se suorastaan maistuu joululta! Kakku ei tosiaan ole hirveen edustavan näköinen sillä koristelu jäi tälläkertaa vain siihen että raastoin appelsiinin kuorta tuorejuustokuorrutteen päälle. Jos tahtoo panostaa ulkonäköön niin voi tehdä päälle marsipaaniporkkanoita tai vaikka kakkusapluunan (omatekoinen varsinkin) avulla kauniita kuvioita kanelia sirottamalla. Lopuksi vielä maailman maukkaimman porkkanakakun ohje:

Pohja:
4kpl kanamunaa
3dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl ruokasoodaa
1,5tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1tl vaniliinisokeria
4kpl porkkana
1dl öljyä

Kuorrute:
400g tuorejuustoa (maustamaton)
1,5dl tomusokeria
1tlvanilijasokeria
(halutessasi appelsiinin mehu+kuori)

Kuori ja raasta 4kpl porkkanoita valmiiksi. Laita uuni lämpenemään. Vaahdota Munat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Lisää hienoksi raastetut porkkanat varovsti nostellen ja lopuksi öljy. Vuoraa haluamasi vuoka leivinpaperilla ja kaada massa vuokaan. Paista 190 asteessa 45 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

Valmista sillä aikaa kuorrute/täyte. Sekoita kuorrutteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi. Voit leikata valmiin kakkupohjan puoliksi ja täyttää sen, niin kuorrutteeseen jää vielä sopivasti tuorejuustoa. Koristele kanelilla, mantelirouheella, marsipaaniporkkanoilla tai raastetulla appelsiinin kuorilla.

Herkullisia hetkiä kakun parissa ;)!

4 kommenttia:

  1. Ihana sun paita! ja oot nätti ilman meikkiäkin!

    VastaaPoista
  2. Ihan älyttömän hienoja koruja oot kyllä tilannut, tykkään! :-)<3 Ja samaa mieltä Milan kanssa oon, oot nätti myös meikittä :-)

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos<3 Taidat olla kanssa koruhullu ;)? Kiitos paljon kauniista kohteliaisuuksista! :)

    VastaaPoista

Translate