Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



7.10.2012

Syyspäivien nautiskelua


 Aamu alkoi kauniisti, (vähän liiankin kauniisti) sillä aurinko porotti ja olikin ihan kesäilma. Se ei tosiaan kauaa kestänyt ja yllättäen alkoi tulla taivaan täydeltä RAKEITA...njoo-o :D oltiin ihan ihmeissämme ilmiöstä ja aloin huolestua siitä että eihän rakeita lasketa ensi lumeksi??? Haha, tosiaan välillä tänään siis paistoi aurinko ja välillä tuli rakeita urakalla, eli siis aika erikoinen sää.. Siitä huolimatta menin kauppaan ja laitoin jalkaani eilen Imatran Citymarketista ostamani ensimmäiset korolliset valkoiset saapikkaat, jotka minulla on koskaan ollut, siis oikeasti ensimmäiset. Ne olivat yli 40% alennuksessa ja saivat tuntemaan oloni kuin olisinkin löytänyt neulan heinäsuovasta, eli todella iloiseksi. Tänään päälläni oli valkoinen liiviturkki ja sen alla valkoinen kevyt villapaita. Illalla grillasimme kun tuli ostettua taas Cittarista eilen kaiken maailman herkkuja, joten niistäkin riittää alla kuvaa! :)

Rakeita sataa ja aurinko paistaa... :)
Saiskohan nuo keräämällä jo lumipallon?
Päivän meikkiä... ja

Päivän asua... Liivi on ostettu viimevuoden syksyllä, et tosin yhtään muista mistä, oliskohan ollu Nilla?
Hyvää uloslähtö säätä odotellessa olikin aikaa laittautua kunnolla, niimpä päätin pitkästä aikaa kihartaa hiuksia.

Asu+Saappaat
Eilen samalla kun kävin Prismassa Ostin Alko kausituotteista tälläisen lämmitettävän Talvihetki- nimisen juoman ja se oli aika hyvää (hieman glögin tyylistä), siinä maistuu suklaa, kaneli, vanilia ja se tosin on aika tujakan makuista, joten jos joskus sattuu vilustumaan ulkona, otan ensihätään lasin tätä.. :3 onko kukaan muu maistanut?


Kuva saappaista, jotka eilen ostin. Uskomattoman pehmeät ja hyväntuntuiset jalassa! eilä koske näillä kävellä pitempiäkään matkoja.

Kylmäsavulohi alkupaloja


Katkarapu coctaileja grillistä
Grillausherkkuja


Eilen ostettiin ensimmäistä kertaan kinkku lokakuussa... :D en tiedä mikä päähän pisto se oli, mutta onneksi yhteinen päähän pisto... Elikkä muutaman päivän päästä sitä voi jo kai maistaa.. :D Nam. Hirveesti tullu syötyä herkkuja jo ennen joulukuuta..., ei lupaa hyvää :D heh, kivat illanjatkot kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis tuo liivi on! Itse rakastan erilaisia karvaliivejä ja ostinkin juuri viikko sitten yhden ihanan uutukaisen Terranovasta. Niitä parempia syysvaatteita ei olekaan! :)♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista Noora! Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Karvaliivit ovat tyylikkyydensä lisäksi ihanan monikäyttöisiä ja sopivat melkein minkä vaan vaattees seuraksi :) Todellakin syysvaatteiden kärkipäässä! <3

    VastaaPoista

Translate