Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



28.10.2012

Pietarista

Tälläkertaa päivitykseni alkaa ostoksista! Vaihtelu virkistää, ja ihastuin tähän leopardikuvioiseen kenkämukiin niin että se piti ostaa kahvimukiksi.

Tässä kuvaa juhlakoristeluostoksista, jotka ovatkin vaatteiden jälkeen aina lemppareitani ja sen huomaa. Kävimme kaupassa jossa jokainen tuote maksaa 37 ruplaa eli noin 90 senttiä euroissa. Sieltä ostin astioita, juhlakoristelua, juomasekoittimen värillisten jääpalojen kanssa ja vaikka mitä muuta kun niin halvalla sain. Käytiin kyseisessä kaupassa kolme kertaa laajentamassa ostosvalikoimaamme, ja matkalaukku mahtui onneksi kiinni vielä tullessamme takaisin kotiin...


Tässä kuvaa makeisista joita ostin! Okei okei voi olla uskomatonta, tai mun tapauksessa ei mutta miltei kaikki on jo avattu ja syöty :3 ihanku ei olisi saanut herkkuja jo reissulta tarpeeksi... Nuo tummat leivokset säästän jouluun sillä ne maistuvat pipareilta ja niissä on vielä suklaatäyte, nam!

Vihdoin sain meikkipöytäni sopuisaan järjestykseen eilen ja ajattelimpa laittaa sen kunniaksi vielä kuvan :D

Tästä alkaa siis Pietari kuvat! Pahoittelen ettei kuvia ole paljon, sillä päätin etten ota kameraa kauppoihin mukaan ollenkaan ja niimpä sieltä ei tullut kuvia. Ensin suunnitelmissa oli käydä suklaamuseossa, jossa kaikki tehty siis suklaasta, mutta sekin jäi juhlakiireiden ohella seuraavalle kerralle, kun juhlimme sukuun syntynyttä tyttöä shampanjoin ja herkuin. Meidän aikaamme sisältyi pääasiassa shoppailu, ruoan laitto juhlia varten ja kortin peluu ja elokuvien katselu mummoni kanssa <3 Toivottavasti päästään pian uudelleen!

Käytiin siis vajaa viikon mittaisella reissulla Pietarissa katsomassa mummoani ja muita sukulaisia. Oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa ja tuntui taas kuin ei olisi ollut pois sieltä lainkaan.
Tässä kuvaa mummoni talon ikkuna näkymästä ja syksy on kyllä parhaimmillaan <3 Lähellä on monia ihania ja suuria puistoja joissa kauniita pensaita ja puita. On kyllä enemmän kuin ilo lenkkeillä niissä.


Tämä pieni koira asustaa mummollani ja sen nimi on Kreeta. Pakkosanoa että joskus suuruus tulee pienissä pakkauksissa <3 Ylisöpö tapaus

Ostin tällaisen valkoisen tekoturkis karvahatun talveksi ja siinä on myös tuollaiset söpöt pampulat :3
Tässä ihan paras venäläinen herkkuruoka , namnam kyseessä siis Pelemenit! Ja ne muistuttavat makaronitaikinasta tehtyä taskua, jossa on lihatäyte.






Kävimme reissullamme monissa kaupoissa ja Maxidomista sain ostettua huoneeseeni ihanat tapetit. Ne ovat valkoiset joissa on hopeisia kuvioita ja viivoja, laittelen teille kuvaa kunhan saan ne seinille. Olen siis tuskaillut pitkään tapetin valikoimisen kanssa joten onkin huima askel itselleni että löysin noin mieluiset ja kaikenlisäksi maksavat 1/4 siitä mitä suomen tapetit ja ovat paljon erikoisemmat. Joten ostosreissutkin olivat onnistuneet, ja käsi kipeä parimetrisen tapettirullan raahaamisesta kaduilla ja metroissa. Kuitenkin 10 metrin rulla :D onneksi oli kuitenkin kantoapua. Tässä kuva matkamuistomyymälän söpöistä tavaroista!
Ajattelin lisätä kuvan tästä juna-asemalla olevasta ihanasta jäätelöautomaatista ja kuolasin noita jäätelöitä varmaan parisenkymmentä minuuttia, mutta onneksi aika ei antanut periksi jos tahtoi ehtiä junaan :D



Kotona odotti yllätykseksi Cosmopolitan jonka mukana oli monia tuote näytteitä ja tälläkertaa vielä Mieskalenteri vuodelle 2013 ;) Ompa vielä ensimmäinen kalenteri tulevalle vuodelle. Kohta täytyy alkaa väsäilemään jo joulukortteja sillä vähän yli kuukausi Jouluun!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate