Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



3.10.2012

Euron päivät ja onnen päivät

Heipä hei!
Tänään olimme siis veljeni kanssa kaupungilla ja tarkoitus oli selvitä kaikesta tarvittavasta muutamalla tunnilla, mutta kuten yleensä, totuus on lähempänä sitä että tuplaa suunnittelemansa ajan käytön suosiolla. Ainakin minulla. No ensin menin kirppareille ja löysinkin yllätyksekseni kaikkea pientä kivaa mm syksyisen oranssin, yksityiskohtaisen neuleen, pallokuvioisen paidan jossa niskassa ristiinmenevä kuvio ja niska-aukko. Veljeni bacardin ystävänä bongasi itselleen supersiistit bacardilasit. Toisesta kirppiksestä minä löysin vielä pitsisen tpaidan(mustan) ja toiseksi alimmassa kuvassa olevan leopardi kulta-mustakuvioisen kaitaliinan. Tuosta kaitaliinasta olen erityisen ylpeä, sillä sen lisäksi että se oli hirmu halpa ja hyvässä kunnossa, siinä on rakastamani leopardikuvio rakastamassani väriyhdistelmässä:kulta ja musta! Kaiken kruunasi se että nyt olohuoneemme lasipöytä pääsee oikeuksiinsa, sillä kaitaliina on kun tehty siihen, lisäilen kuvia siitä kunhan olen saanut parikertaa kirpparipölyt pestyä kaikesta tänään hankkimastani...:3


Päälläni oli tänään Fashion by Nightista, Sunny`s:tä ostamani Baby Phat paita, Jota taisin tuossa aijemminkin mainostaa. Nyt kun olen pitänyt paitaa niin rakastuin siihen yhä enemmän, sillä se on hyvin mukava päälle ja lämmittää minunlaisenkin (pahimmasta päästä olevan) vilukissan.



Tässä vielä kuvaa paidasta takaapäin. Eipä muuten ollut ylläri että eilen sen lisäksi että päivitin blogiani melkein neljään aamuyöllä, myös suunnittelin jo ostavani netistä vaikka mitä baby Phatista, ja voimaa ei ollut vastustaa omaa pakko-katsoa-valmiiksi-mitä-vielä-tilaan oloa, sillä illalla olin jotenkin ankean väsynyt.

Varmaan ensimmäinen kerta kun en katunut syömääni mäkkärilounasta sillä en muista millon viimeeksi juustohampurilainen, ranskalaiset ja limsa olisi maistunut näin hyviltä! On tässä varmaan aikaakin kun viimeksi mäkkäriin sortunut, mutta kerrankin vedin sen kunnialla loppuun, sillä olo oli vielä hyvä syömisen jälkeenkin.

Parkkipaikat, metsänlaidat ja tienreunat täynnä syyslehtiä! Se riittääkin tuomaan mulle omanlaista eufooriaa, joten kai sillä selittyy tämäkin kuva? Olen hulluna ulkoillut aina kun ei sada, sillä syksyn ihasteluun ei voi kyllästyä.

Joo, kai mun piti sit cittaristakin ottaa kuva? Tosiaan alunperin lähdettiikin koko päivän kestävään ruisinkiin cittarin euronpäivien takia, muttavarmaan tulikin ostettua paljon odotettua vähemmän, sillä suurinosa eurotuotteista oli tietenkin loppu, ennenkuin ennätimme edes sotimaan viimeisistä löydöksistä. Mukaan kuitenkin lähti hedelmiä ja vihanneksia kivasti. Ihastelin myös saapasvalikoimaa mikä kasvaa vaatetta omistavilla kaupoilla kuin sienet sateella ja yllättäen minut hinattiin pois kaupasta saapaskuumeisena, mutta tälläkertaa se jäikin kuumeeseen.

 Ostoksia

Tänään mut yllätti saapunut paketti, eli tilaamani leopardihupullinen lämmin huppari, joka vastasikin juuri odotuksiani. Älyttömän lämmin, sopivan kokoinen ja kivan näköinen, nuo olivatkin tärkeimmät kriteerit.  Olo on kun lapsella jouluaattona kun postiin ilmestyy kiva paketti, tunne on niin taivaallinen.
Robinhoodista tuli ostettua mielenkohottajaksi tälläinen (ruusuja?). Oli aika edullinen ja tiesin heti jo kun näin tämän pensaan että en voisi ohittaa sitä niin etteivät käteni sitä mukaan nappaisi. Kukkia oli kahdenlaisia räikeämpiä ja sitten roosapinkki eli vähän tätä vaaleampi, mutta siinä oli kaikissa puskissa aika pienehköt ja olematomat kukat, joten päädyin tähän..:)
Joo siis tänään oli aikaa kuitenkin käydä Sunny`s myymälässä ja mikään tuon taivaallinen syy ei olisi estänyt minua kömpimästä nöyrästi liikkeeseen ihastelemaan sen tarjontaan. Silmät säihkyivät kristallia, kun huomasin että toisenlainen Baby Phat paita on tuotu alennustelineeseen, sopineen hyvin mulle.



Tässä siis kuvaa tämän illan tähdestä. Kyseinen paita on pitkähihainen, mutta aika lyhyt, joten mustan tai vaalean paitiksen kanssa tätä tulen varmaan pitämään. Myyjä katseli minua hymyssä suin ja sanoikin  että mulla onkin edustava paita jo päällä, kun näki ostokseni..:)
Kuvaa kirpparin kaitaliinasta ja se on siis hyvin pitkä ja kuvassa tämä ihanuus on taitettu neljään osaan, että saisin selkeämmän kuvan tänne blogiin. Hintaa tällä upeudella oli vain naurettavat 2,90. Onnekseni siis huomasin tämän ja en uhallanikaan päästänytkään tätä enään käsistäni ettei katoaisi.
Tein tänään ostamistani vihanneksista maissi-vihannes salaattia ja se maistuikin sitten iltapalaksi suolaisten juustopullien ja teen kanssa. Sanoisinko että aika onnistunut ostosreissu ja vielä onnistuneempi päivä, aikarajojen noudattamatta jättämisestä huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate