Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



26.9.2012

Marilyn Monroe MAC

"Marilyn Monroen kuolemasta on kulunut jo 50 vuotta, mutta aikansa superblondi on yhä huipulla. MAC on omistanut Marilynille oman meikkikokoelman, joka on myynnissä rajoitetun ajan lokakuusta alkaen"



Kyllä Marilyn tosiaan elää hyvin vahvasti vieläkin ja on yksi suosituimmista muoti-ikoneista ja esikuvista. Marilyn oli lumoava kellomekossaan, korkeissa koroissaan ja naisellisessa tyylissään, ja lumoavinta oli hänen viattomuus ja tapa kantaa itseään. Tosiaan nyt voi nostaa MACille hattuaan, sillä Marilynin meikkikokoelma on vihdoinkin luotu, ja varmasti kysyjiä ja kiitollisia riittää hyvinkin paljon.

Hinta ei ole kovinkaan korkea, sillä voisi luulla että kun kyse on Marilynista ja hänelle omistetusta, häntä muistuttavasta meikistään saisi myyntiä kalliimmallakin. Esimerkkinä MAC Marilyn monroe lipstic Satin Love goddes mid-tone pink- red huulipunan hinta on 21 €. Samaan sarjaan kuuluva Powder plush legendary pale soft coral- poskipuna on hinnaltaan 25€



Onko kukaan hankkimassa Marilynin kokoelmasta meikkejä??? Itse rakastuin ainakin tuohon persikan sävyiseen poskipunaan niin voi olla että se tulee hankittua ainakin ;) Punaisia huulipunia on jo ennestään muutamia, mutta katsotaan nyt... ;D

2 kommenttia:

  1. Ihania varmasti noi meikit! Itse en käytä huulipunaa miltei ollenkaan, joten katselenkin muita vaihtoehtoja tuosta meikkisarjasta

    VastaaPoista
  2. Hei Mila!
    Itsekkin käytän harvemmin huulipunaa, mutta kyllä tuolla muutama sille varalle on :) Ei muuta kun tutustumaan MACin Marilynin muuhun valikoimaan.

    VastaaPoista

Translate