Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



19.9.2012

Kasvonaamioita
























Heipä hei taas! Mulla tuli tossa mieleen et oon aika usein kehottanu teitä hemmottelemaan kasvonaamioilla, jalkakylvyillä sun muilla ihanuuksilla ja unohdinkin juuri olennaisimman asian, nimittäin eri ohjeita niille! Nyt fiksumpana ja muisteliaampana nappailin teille muutamia kotitekoisia kasvonaamio-ohjeita :)!
Myöhemmillä kerroilla lisään teille vielä kasvovesien, parfyymien, vartalovoiteiden ja rusketusvoiteiden ja kylpyjen ohjieta ja kaikki kotitekoisina!! ;) Itse lunttailen niitä vanhemmasta " Luonnonmukaista kauneutta" nimisestä kirjasta.

Avokadokasvonaamio

Pehmentävä, ravitseva hoito kuivalle, palaneelle tai tuulen ahavoittamalle iholle

30ml (2rkl) muhennettua avokadon sisusta
5ml (1tl) tuoretta sitruunamehua
5ml (1tl) hunajaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä kasvoille ja kaulaan. Anna vaikuttaa mahdollisimman kauan ja huuhtele haalealla vedellä


Viinirypälekasvonaamio

Puhdistava ja virkistävä naamion kuivalle iholle. Jos ihosi on rasvainen korvaa munankeltuainen ja hunaja munanvalkuaisella.

100g siemenettömiä, vihreitä rypäleitä
5ml (1tl) puhdasta hunajaa
1 munankeltuainen

Muhenna viinirypäleet, suodata ne ja sekoita liha hunajaan ja seoksen sitomiseen riittävä määrä munankeltuaista. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele.


Lääkitsevä kasvonaamio

Erittäin lääkitsevä naamio, joka sopii kuivalle ja karhealle iholle

1,5 dl luonnonjogurttia
1 vatkattu munanvalkuainen
hienoa kaurajauhoa

Sekoita jogurtti ja munanvalkuainen keskenään ja lisää paksuun tahnaan tarvittava määrä kauraa. Levitä runsas kerros kasvoihin, kaulaan ja käsiin. Anna vaikuttaa 15min ennen huuhtelua.


Ananasnaamio

Virkistävä ja puhdistava naamio, joka sopii ylikuumentuneelle, näppyläiselle tai rasvaiselle iholle.

 1/2 tuoretta ananasta

Puserra hedelmästä mehu. Liota mehussa kasvojen peittämiseen riittävä määrä sideharsoa. Levitä sideharso kasvoille varoen suun ja silmien ympärystä. Anna vaikuttaa 15 minuuttia.


Nuorentava kasvonaamio

Todella tehokas ravitsevien aineiden yhdistelmä. Erityisen tehokas kuivalle, väsyneelle ja elottomalle iholle.


1rkl hienoksi jauhettua oluthiivaa
0,5rkl luonnonjogurttia
1tl sitruunamehua
1tl appelsiinimehua
1tl porkkanamehua
2tl oliiviöljyä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä seos kasvoille. Anna vaikuttaa iholla vähintään 15 minuuttia.


Persikka- tai aprikoosikasvonaamio

Erinomainen kosteuttava naamio. Vaihtoehtoisesti banaania voi käyttää samalla tavoin ravitsevan, pehmeän naamion tekoon.

2 tuoretta persikkaa TAI 4 tuoretta aprikoosia
1rkl oliiviöljyä

Muhenna kuorittuja hedelmiä, kunnes lihasta tulee tasainen massa. Sekoita mukaan oliiviöljy tahnan saamiseksi. Levitä kasvoille runsaasti ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.

Toivottavasti jokainen löysi itselleen sopivan naamion ja jos joku jäi vaille niin kommentoikaa/ kysykää ihmeessä sopivaa niin voin etsiä kirjasta ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate