Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



28.9.2012

Fashion by Night

Tänään käytiin veljeni kanssa siis tässä Fashion by night illassa Lappeenrannassa. Minulla meni koko aamu ruokaa laittaen ja valmistautuen ja menimme klo 19:ksi Lappeenrannan Kaupungintalolle, jossa alkoi päämuotinäytös. Liput olivat ilmaisia ja niitä jaettiin ensimmäisille 700:lle ihmiselle. Juontajana toimi Simo Frangén ja näytöksessä oli mukana monia nimimalleja esimerkkinä Viivi Pumpanen, Ossi Oksa (Mr Finland) ja Mikko Pukka (Mr ESaimaa, Saipasta).


Lippu+päivä ohjelmaa takana
Lähtö valmiina muodin yöhön

Monilla malleilla oli myös mukana koiria, jotka esittelivät söpöjä vaatteita myöskin. Oli monia upeita vaatteita ja asukokonaisuuksia näytillä ja paljon uusia ideoita sai koko näytöksestä. Osalla malleista oli valkoiset enkelin siivet ja alusvaatteita esittelevillä malleilla mustat enkelinsiivet. Valitettavasti vain muutama kuva onnistui kun oli vaikea kuvata liikkeestä, mutta kuvasin osan tapahtumasta videolle ja myös Elisa järvelän kaunis viulun soitto päätyi videoon.


Choco Fashionin herkulliset suklaansävyt

Ihania Halosen juhla-asuja

Enkelin siivet takaa

Tämä oli muistaakseni Boutigue Desiree

Fashion By Night
 Näytöksen jälkeen kiertelimme kauppoja ja melkein joka kaupoissa oli arvontoja, huikeita alennuksia ja ÄLYTTÖMÄSTI ihmisiä tietenkin. Toivottavasti arvonnoissa onnistaisi ;)  Koko päivän kruunasi kuitenkin se että Sunny`S kaupasta löysin kympillä ihanan violetin Baby phatin neuleen! (olen hulluna Baby Phattiin!).

Onnellisena ostoksilta lähdössä
Baby Phat pitkähihainen neule<3
Rentoutumista takan lämmössä


Niin ilta päättyi hyvissä merkeissä ja kotona sitten lämmitimme takan ja saunan ja ei muuta kun rentoutumaan! :) Oikein rentoa "illan" jatkoa kaikille :D

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon!:) Paita joka itselläni on päällä löytyy ebaysta ja vastaavanlainen on myös mustana. Jos Baby Phatin paitaa tarkoitit niin se tosiaan on upea, ja Baby Phatin kokoelmassa löytyy valtavasti upeita vaatteita ja asusteita.

    VastaaPoista

Translate