Tämä blogi on kertomus omasta elämästä ja ajanvietosta, askeleista ja mietteistä, elämän pienistä ja isoista iloista ja omista intohimoista sisältäen esimerkiksi asiaa vaatteista, tyylistä, sisustuksesta, juhlista, matkustelusta hemmotteluun ja eri ruokanautintoihin ja mielen nautintoihin ja muihin asioihin, jotka saavat nostamaan hännän ilmaan yhä uudelleen. Täällä voit rentoutua lukemisen kera ja saada monia vihjeitä samantyylisiin kiinnostuksen kohteisiin ja ajanviettoon. Toivottavasti viihdyt blogiani lukien! :) Kysymyksiä ja kommentteja saa parhaansa mukaan laitella, ilahdun aina kovasti jokaisesta ja vastailen parhaani mukaan.

I will be writing here my own thoughts and all things in my life. Im very thoughtful so lots of things will be writing on my sites. My life is about traveling, watching movies, spending time with friends and family and doing thinks that i love, like organizing different partys and spend them with the love ones. I also like drawing, take a walk with music, and do staff with my hands, like baking and do self made presents. I spend my time also watching things that i see beautiful like the moon, stars and differend seasons. well soon i will have my own dog (Shiba inu) so i would say that i will spend my all time with the dog...<3 So there some stuff i will be writing on here! I hope you find something interesting in my sites.. :)



6.6.2013

Kesää :3

Hei kaikille! Nyt on tullu harvemmin kirjoteltua ku on ollu nii kiire duunissa ja kotona vaa nukkunu ja rentoutunu tai ollu muuta menoa. Tosiaan ollu ihanat säät ja kelpaa kyllä juoda kahvii pihal auringon paisteessa ja nauttii drinkkei auringon palvonnan aikana :3 Huomenna toivottavasti sää suosii mun vapaapäivää ni ehin kunnolla loikoilla vaik koko päivän pihal :D ahh. Maanantaina lähetää mun iskän ja veljen ja parin muun kans Rushin konserttii hesaa. Oon kerra aikasemminki käyny ja hiton hyvää keikkaa ne kyl vetää! Toivonmukaa sääki on hyvä. Kohta onki Juhannus ja itellä muutama vp siinä ni just on tullu suuniteltuu mitä kaikkee kivaa sillon vois tehdä ja aattlin tässä lähiaikoina pitää pienet kesäpippalot kera kuoharin ja naposteltavien. Mutta joo, hyvää kesää kaikille ja muistakaa nauttia niin nauttia ja rentoutua, kuin bailata ja rellestää ;)


Vapaa päivän alottamist





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate